Home      Lesopbouw      Rij-faalangst      ADHD      Autisme (ASS)      Prijzen      Ervaringen      Slagingspercentage      Links      Contact 
Rijschool Annemieke
Gespecialiseerd in rij- en faalangst

Ervaringen:
I had failed the driving exam four times before I switched to Mieke. Because of all the failures I had become so stressed out about driving that I couldn’t sleep the night before a driving lesson. All this tension made it really difficult for me to notice what was going on in the traffic. Mieke helped me feel relaxed and taught me the skills I was missing in a gradual way which allowed me to integrate them. I didn’t just pass the driving exam, I became a much better driver.

Marina


Afgelopen jaar erg genoten van de rijlessen met Mieke. Altijd gezellig, maar het meest belangrijke is dat zij erg goed een rustige sfeer kan creëren. Praktijk in een keer kunnen behalen, ook niet onbelangrijk natuurlijk. Mieke weet goed aan te blijven dringen op de punten die je evt. nog niet goed beheerst, en complimenteerd zodra er punten goed verlopen. Overall een aanrader voor iedereen die op eigen tempo zijn/haar rijbewijs wilt halen!

Gijs IJdema


Bij Mieke kan je goed terecht.
Ze is geduldig en zorgvuldig in haar inschattingen en geeft je al snel het gevoel dat je meer kan dan je dacht.
Ze houd het rijden ook luchtig met een babbeltje of houd zich stil als je even moet concentreren.
Boven alles is ze flexibel in aanpak en omgang.
je kan met haar sparren over wat jij denkt dat de beste manier is om iets te proberen.

FvS


Ik ben heel blij dat ik na een aantal rijlessen ben geswitcht naar de rijschool van Annemieke. De lessen zijn naast leerzaam, ook heel gezellig. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Annemieke is er voor de praktische uitleg én voor het mentale aspect. Ik was tijdens de lessen regelmatig onzeker, waardoor ik, naar mijn idee, weinig vooruitgang boekte. Door Annemiek’s bemoedigende woorden en tips is het me gelukt om de knop om te zetten en heb ik mijn rijbewijs gehaald!

Heel erg bedankt voor alles Annemieke!

Linda


Rijles bij Mieke was voor mij een relaxte ervaring. Ze past zich aan aan jou tempo, alles is bespreekbaar. Veel geduld en al moest ze iets wel 100x zeggen, geen probleem!

Liesbeth


I enrolled myself for a refreshing course with Annemiek' s driving school.
And it was worth every lesson I took.
Annemiek' s personality quickly helped me regain my confidence to especially drive on the highway.
She is very patient and knows how to put you at ease  to take control as a driver.
A highly recommended address for your driving  lessons !

MarySGVerweij


Mijn naam is Daniëlle Meeuwissen en ik heb een superfijne ervaring gehad bij rijschool Annemieke.

Ik ben pas begonnen met rijlessen toen ik 24 jaar was, want ik voelde me er nooit klaar voor. Toen ik eindelijk besloot dat ik het graag wilde, nam mijn onzekerheid alleen maar toe. Ik had eerst rijlessen van een andere rijschool en dat heeft ervoor gezorgd dat ik meer aan mezelf ging twijfelen. Ik had iemand nodig die goed is in het omgaan met mijn onzekerheden en faalangst. Door de hulp van mijn moeder kwam ik aan bij rijschool Annemieke.

Uit mijn ervaring vind ik Annemieke een heel fijn en aardig persoon. Ik voelde me al vrij snel op mijn gemak. Leuke gesprekken gehad en bij elke les voelde ik mijn onzekerheid minder worden. Annemieke legt alles goed uit en ze doet dat ook heel rustig. Ik vond het zelf heel erg fijn  dat ik me niet hoefde in te houden als mijn emoties te hoog opliepen en dat ik dan ook eventjes kon huilen. Annemieke is een topvrouw met heel veel geduld en begrip. Ik heb met alle plezier bij haar lessen genomen en ik raad haar ook zeker aan.

Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat had ik niet zonder Annemieke gekund. Ik zal de rijlessen met haar onwijs missen.

Bedankt voor alles❣️


Afgelopen jaar heb ik rijles gehad van Annemieke. Ik heb hiervoor nog rijles gehad van een andere rijschool waar ik geen fijne ervaring mee had. Hierdoor ben ik onzeker geworden in mijn rijgedrag. Dankzij Annemieke ben ik veel meer gaan geloven in mijzelf en dankzij al haar geduld die ze altijd met mij had, heb ik uiteindelijk in 1x mijn rijbewijs gehaald!! Heel erg bedankt Annemieke voor alle gezellige lessen! Ik zal alle gezelligheid gaan missen ;).

Steffanie Pieete


Mijn zoon heeft autisme ( asperger ) We wilde toch graag dat hij zou proberen z'n rijbewijs te halen
Gelukkig kwam ik op internet de rijschool van Annemieke tegen
Er was gelijk een klik en dat is voor hem heel belangrijk Annemieke heeft veel geduld en stelde hem op z'n gemak. De regelmaat van elke week een uur lessen is ook belangrijk en dan langzaam opbouwen.
Het was zo vertrouwd geworden en nu hij is geslaagd zal hij dat zeker gaan missen.
Wij raden ook zeker aan om bij Annemieke te gaan lessen als je wat meer begeleiding nodig hebt
We zijn blij dat we deze stap hebben genomen.
Omdat het belangrijk is om je rijbewijs te halen, voor iedereen
En dat gaat bij Annemieke zeker lukken
Marja

Mieke is erg aardig en legt alles duidelijk uit. Ze bouwt de lessen in een goed tempo (niet te snel) op, zodat je weet waar je aan toe bent. Ze zorgt er goed voor dat je bij het examen weet wat er van je verwacht wordt, en dat je alle kennis in huis hebt om te kunnen slagen.
Jos


Hoi Annemieke,

Heel erg bedankt voor je geduld, aandacht, enthousiasme en goede uitleg.
Zonder jou was het niet gelukt om gisteren mijn rijbewijs te halen.

Groetjes, Tamara


Hi Mieke, dank nogmaals voor je rijlessen. Ik heb al jaren mijn rijbewijs maar rijden deed ik niet, want ik had veel angst om te rijden. Ik heb lang getwijfeld om weer opnieuw rijles te nemen, want ik heb toch Mn rijbewijs dus moet toch gewoon gaan rijden? Maar de jaren verstreken en rijden deed ik niet en de angst werd alleen maar groter. Ik werd moeder en dat ik liever een uur extra reistijd had met het openbaar vervoer dat was oké maar voor zon klein hummeltje maakte dat extra uur meer uit. Dus ik moest er toch echt aan geloven. Ik ben ik blij dat ik de stap heb genomen en rijles heb gehad van Mieke. Wat ik zo fijn vind bij de rijles bij Mieke is dat ze je vooral leert hoe je evt fouten kan oplossen. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen in het rijden gekregen door te weten dat ik het altijd kan oplossen of herstellen. Ze neemt de tijd voor je en geeft je het vertrouwen dat je het zelf kan oplossen en dat maakt dat ik nu zelfs een klein beetje plezier krijg in het autorijden 😊 Inge


Ik ben blij dat er zo'n goede en fijne rij-instructrice in Lisse is als Annemieke! Iedereen die net wat meer moeite heeft om te beginnen met leren autorijden, maar dit wel graag op een leuke, gezellige, rustige en grondige manier wil leren, kan ik zeker aanraden om bij Annemieke les te nemen. Vanaf de allereerste les voelde ik me op mijn gemak en ik kreeg zelfs plezier in het autorijden, iets wat ik van tevoren nooit had verwacht. Zonder Annemieke was dit niet gelukt! Bedankt voor alle fijne lessen!

Noortje


Mijn naam is Irma van dijk en heb afgelopen jaar rijlessen gehad van Mieke.

Ik had het nemen van rijlessen lang uitgesteld omdat ik er eigenlijk geen behoefte en zin in had. Maar ik ben nu zo blij dat ik er de tijd en energie ingestoken heb omdat het het toch wel waard is. Ik koos voor Mieke omdat ik via een vriendin goede verhalen over haar had gehoord en zag dat zij een gespecialiseerde instructrice was wat mij aansprak. Een vrouwelijke instructrice leek mij ook wel prettig en het feit dat je niemand achterin hoeft mee te nemen, dat zou mij namelijk de eerste lessen wel zenuwachtiger maken en een ongemakkelijk gevoel geven. Ik heb mij geen een les onzeker of ongemakkelijk gevoeld, dus de keuze was goed gemaakt! Tijdens de lessen kletste we gewoon over van alles en nog wat, ook over persoonlijke interesses en werk en dat maakt de sfeer ontspannen. Tijdens de lessen veel tips gekregen als iets niet lukte waardoor het de keer daarna wel lukte. Aan het eind van de les soms nog even besproken waar ik extra aandacht aan moest geven zodat dat de volgende les weer beter gaat.

Mieke heeft mij heel goed voorbereid op het examen, ik wist wat mij te wachten stond dat is prettig. Het examen is ook precies gegaan zoals is verteld. Ik heb dan misschien iets meer lessen gehad dan gemiddeld, om de puntjes op de ‘ i ‘ te zetten, maar ben daardoor wel in 1x geslaagd!!

En ook nu na het slagen is zij nog bereikbaar voor hulp en vragen dat is fijn.


Kaartje Sandra
Hoi ik ben Sandra en heb rijlessen gehad bij Annemieke.
Ik ben er super tevreden over en heb me altijd veilig en goed gevoel bij Annemieke in de auto.
Ik ben altijd redelijk onzeker geweest en Annemieke wist me altijd wel op te peppen of me rustig te krijgen als er iets fout ging.
Rijden bij Annemieke raad ik zeker aan.

Bij deze wil ik je heel erg bedanken. Je bent een topper!!

Groetjes Sandr
aMieke is altijd erg rustig en geduldig geweest tijdens de rijlessen. Fouten kan en mag je maken, en ze legt daarna goed uit wat het probleem was. Ook kun je al je vragen over zowel het rijden als de theorie stellen. Tijdens de lessen die ik heb gehad was het niet zo vaak stil, omdat we bijna altijd aan het praten waren. In de auto was het gezellig en serieus tegelijk, en een hele fijne sfeer. Mieke geeft goede uitleg bij nieuwe dingen, en je oefent nieuwe dingen bijna altijd op een rustige plek.

Merel de Vries


BernitaIk ben bernita, en heb rijlessen gevolgd bij rijschool annemieke. En 13-11-2015 geslaagd voor me examen. 
Ik heb positieve ervaringen gehad door de manier waarop de rijschool les geeft.
Er wordt rustig opgebouwd, maar ook wordt alles je heel erg goed uitgelegd.
Ik heb dit als positief ervaren, en zou andere mensen zeker rijschool annemieke aanraden.
Als je vragen heb kan je ze altijd stellen.
Annemieke legt alles heel rustig uit waardoor je een fijn gevoel krijgt, zeker omdat ze toch een speciale rijschool is voor mensen met autisme en faalangsten. Soms moeten de mensen net even iets anders benaderd worden en vindt ik dat annemieke dit hartstikke goed doet.
Ze is en blijft positief onlangs dat je soms fouten maakt, niemand is perfect en hoeft ook niet. Meer als je best kan je niet doen.
Dus mensen doe allemaal jullie best en ga ervoor jullie kunnen het!!
 
Annemieke heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen die ik gekregen heb. Ben super blij dat ik me rijbewijs heb gehaald en, ook heb ik geleerd om door te zetten en niet zomaar op te geven als je echt iets wil is het te bereiken.
 
Groetjes, bernita.


Toevallig kwam ik via google op de rijschool van Annemieke en toen ik haar website bekeek had ik gelijk een goed gevoel. Ik ben nogal onzeker van mezelf en had nou ook niet al te beste verhalen gehoord van 'normale' rijscholen. Ik maakte een afspraak met Annemieke voor de eerste les en het voelde gelijk vertrouwd. Ze wist me gelijk op mijn gemak te stellen en alles rustig stapje voor stapje te doen. Elke week stapte ik weer met een glimlach de auto in bij haar en was er ook tijd voor een grapje tijdens het rijden. Als ik voor mijn gevoel een fout maakte stelde ze me gelijk gerust en zei ze 'fouten zijn er om van te leren'. Zo loodste ze mij op een prettige manier naar het examen toe en kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Ik ben de 2e keer geslaagd en ik had mij geen betere rijschool kunnen wensen. Ik raad iedereen aan om bij Mieke les te nemen, want ze gaat heel goed met je faalangst om en neemt dit ook gelijk weg.

Heel erg bedankt Mieke voor de fijne lessen!

Gineke


Dankzij Mieke ben ik in een half jaar tijd veranderd in een zeer angstige muis op de snelweg, tot iemand die nu met zelfvertrouwen achter het stuur zit. Dit had ik niet durven dromen! De rust waarmee Mieke me begeleid heeft is zo belangrijk geweest. Ze laat je in jezelf geloven. Echt in 1 woord geweldig!! Dank Mieke voor al je geduld en ik raad iedereen aan die rijangst heeft om bij jou lessen te nemen.
Wies


hoi allemaal
ik  heb  een  mijn  rijlessen  bij  Annemiek  Bakker  gedaan
omdat ik wat meer aandacht nodig  had  bij  het  autorijden
omdat ze speciaal  lessen  geeft voor  ADHD en mensen  met wat angst  en Autisme
lijk  het me wel  wat  .... ze is  heel  geduldig  en  legt  me  alles  goed  uit ...
heb er  mss wel  iets langer  over  gedaan
maar uit eindelijk  heb ik  me RIJBEWIJS  gehaald en  daar ging  het bij mij om
dat was mij zonder deze rijschool  .en alle hulp ,,en aandacht  van Annemiek ..waarschijnlijk  niet  gelukt,
ik wil  haar  bij deze  heel  Hartelijk bedanken
(moest het natuurlijk wel zelf doen !! )  maar YES ik heb  het
Raymond


Ik raad iedereen aan om rijles te nemen bij Rijschool Annemieke!
Ik heb rond mijn 20e
 een rotervaring opgedaan bij een 10 daagse rijopleiding waarbij ik al voor de examen-leeuwen werd geworpen ver voordat ik daar aan toe was. Bovendien had ik voor die tijd al te kampen met rij-angst. Het gevolg was dat ik me er maar bij neer had gelegd dat een rijbewijs niet voor mij was weggelegd.

Zo rond mijn 40e
 levensjaar begon ik dit echt te ervaren als een beperking van mijn vrijheid en mogelijkheden. Ik ben toen opnieuw rijlessen gaan nemen bij iemand die claimde daarin te zijn gespecialiseerd.

Dit schoot echt voor geen meter op. Door mijn gebrek aan zelfvertrouwen op dit vlak en de angst om alles ‘verkeerd’ te doen kwam ik over bepaalde angsten en blokkades niet heen. Ik durfde niet op de snelweg en bleef verkrampt in de auto zitten. En doordat mijn instructeur ‘gespecialiseerd’ en het toch maar niet wilde lukken, was ik er nog meer van overtuigd dat het aan mij moest liggen en het rijbewijs leek steeds meer een Utopie te worden.

Toen werd ik gewezen op Rijschool Annemieke en besloot het nog één allerlaatste kans te geven, tot mijn theorie die ik al had verlopen zou zijn. Ik had al zóveel geïnvesteerd…
Wat een verschil! Mieke legt de dingen uit zodat ik ze wél snap (met plaatjes en beelden) ze blijft rustig en vriendelijk. De hele les is ontspannen en gezellig en ze heeft me nog nooit het gevoel gegeven dat ik dom was of het nooit zou leren. Mijn zelfvertrouwen kwam weer terug.

Uiteindelijk ben ik, een week voordat mijn theorie zou verlopen, in één keer geslaagd! En wel op zo’n manier dat ik ook gelijk zelf in een auto durf rond te rijden en volop geniet van mijn nieuw verworven vrijheid!
En ik weet zeker, als ik direct bij Rijschool Annemieke was gaan lessen dat het nooit zo’n lijdensweg zou zijn geworden als het voor mij geweest is.

Lieve Mieke, Ik ben je eeuwig dankbaar dat je me door alle rij- en faalangsten heen hebt geloodst, en in me bent blijven geloven. Mijn leven heeft er echt een heel groot stuk vrijheid en plezier bijgekregen.
Dank je, dank je dank je wel!!!

MirjaMijn ervaring bij rijschool Annemieke is zeer goed. Ik ben erg onzeker en heb faalangst. Maar door haar manier van lesgeven en haar geduld ben ik afgelopen vrijdag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij haar les te nemen.
Mieke, ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je mij geleerd hebt en het behalen van mijn rijbewijs.

Groetjes Suci


Mijn ervaring bij Rijschool Annemieke is super!

Autorijden leek mij altijd maar eng maar dat is nu totaal veranderd.

Voor mijn eerste rijles kwam Mieke bij mij thuis. We maakten kennis met elkaar en bespraken een aantal zaken. Ik was erg zenuwachtig om nu dan toch echt achter het stuur te kruipen. Gelukkig begonnen we bij het begin en hoefde ik alleen maar te sturen. We gingen naar een grote parkeerplaats om de auto een beetje te leren kennen en te voelen hoe deze stuurt. Al snel mocht ik ook de gas en rem erbij doen. In precies het goede tempo bouwden we alles op.

Na een aantal lessen vond ik de rijlessen niet eens meer zo eng en elke week verheugde ik me steeds meer op de rijlessen. Het was ook altijd gezellig samen met Mieke. Nieuwe en moeilijke situaties legde Mieke handig en makkelijk uit, ze had zelf plaatjes gemaakt met daarop bijvoorbeeld een kruispunt, rotonde of parkeervak. Fouten maken was totaal geen probleem. Mieke pakte dit heel rustig op, zij zal ook nooit geļrriteerd of boos worden hierom, vaak moesten we er zelfs om lachen! Van fouten leer je alleen maar!

Ik ben veel zekerder geworden over mezelf, vind autorijden nu heel leuk en dit is zeker met dank aan Mieke. Ik ben erg blij dat ik rijlessen heb gekregen van Mieke.

Nogmaals wil ik Mieke ontzettend bedanken!

Groetjes,
Melanie Brouwer


Na ruim 2 jaar heb ik mijn rijbewijs in 2 keer gehaald.
De lessen waren heel leerzaam en werden super en rustig uitgelegd.
Annemieke zorgde ervoor dat ik me op me gemak voelde tijdens de lessen.
Ik ben heel erg blij dat ik deze rijschool gevonden heb.


Groetjes Marije
.


Mijn ervaring: Ik ben heel erg te spreken over rijschool Annemieke. Annemieke is rustig en erg aardig. Ze weet alles altijd heel duidelijk uit te leggen.
Ik vond de rijlessen heel erg leuk en altijd gezellig. Annemieke heeft altijd even tijd voor een praatje, maar ze let ondertussen wel goed op! Ik heb mijn rijbewijs in 2x gehaald. Theorie was niet makkelijk voor mij. Toen Annemieke met i-theorie kwam, gaf dat mij dat een zetje in de rug. Ineens ging leren een stuk beter en lukte het me wel om de theorie te halen.
 
Ik wil je nogmaals bedanken dat je mij hebt geholpen om mijn rijbewijs te halen.

Groetjes Dorenda.


Na heel veel lessen en 2 keer afrijden zonder succes was ik weer gestopt , echter bleef het aan mij knagen en via internet kwam ik bij Mieke terecht, wat een geduld en wat een leuke leerzame uren heb ik met haar doorgebracht,op 5 okt heb ik na een faalangst examen dan toch echt mijn rijbewijs gehaald!!!! Bedankt Mieke dat je in mij bent blijven geloven!!

Bianca


Ik heb een goede ervaring met Mieke gehad. Ik ben echt tevreden omdat in een keer geslaagd ben! Mieke is een top instructeur!!!  Nooit gedacht dat het zo goed zou gaan. Ik ben een buitenlander en heb dus een andere moedertaal. Daardoor dacht ik dat het moeilijker zou zijn. Maar met Mieke was het geen probleem. Zij kan je alles heel goed en helder uitleggen en zijn vindt het niet erg als zij vaak hetzelfde moet herhalen.
 
Ik wil Mieke bedanken voor alles dat zij aan mij heeft geleerd en kan haar 100% aanraden als iemand voor het rijbewijs wil gaan.
 
Hartstikke bedankt Mieke.
Heel veel succes!!!
 
Maira Valentin


Mijn rijlessen met Annemieke heb ik altijd als leuk ervaren.
Ik ben zelf 18 jaar oud en heb een aantal vrienden die ook rijlessen volgen, zij vertellen mij altijd maar hoe erg ze het wel niet vinden dat ze die middag weer rijles hebben terwijl ik er nooit tegen op keek.
Ik denk dat dit heel erg te maken heeft met het feit dat Annemieke een heel erg rustig en duidelijk persoon is die alles goed kan uitleggen.
Het rij examen was eigenlijk al afgelopen voordat ik het in de gaten had en was volkomen foutloos verlopen. Ik ben dus ook in 1 keer geslaagd.
Hier ben ik Annemieke heel erg dankbaar voor en ik raad anderen zeker aan om bij Rijschool Annemieke rijlessen te gaan volgen.

Aris


Voordat ik bij Mieke terecht kwam heb ik eerst een paar maanden bij een andere rijschool gezeten. Dit beviel echter niet zo goed en het heeft ook wel even geduurd voordat ik mijn zelfvertrouwen achter het stuur weer terug had. Dankzij Mieke is dit weer helemaal goed gekomen. Door de duidelijke structuur van de lessen en de rustige uitleg werd autorijden vanzelf weer leuk. Er was geen angst meer om fouten te maken. Nogmaals ontzettend bedankt voor het feit dat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen.

Daisy


Mijn ervaringen met rijschool Annemieke zijn alleen maar positief en ik ben heel erg tevreden met de manier waarop Annemieke rijles geeft. Annemieke heeft mij altijd met veel geduld rijles gegeven en de rustige houdig heb ik altijd als ontzettend prettig ervaren. Iedereen die angstig is voor autorijden of bang om te falen, zou ik absoluut rijschool Annemieke aanraden! Echt een top rijschool!

Loes


Hallo Annemieke
 
eindelijk is het doorgedrongen ik heb mijn rijbewijs gehaald en dat in 1 keer
blij ben ik met het feit dat jij altijd in mij hebt geloofd en ook altijd tegen mij hebt gezegd
jij haalt je rijbewijs,dat is voor iemand met faalangst heel moeilijk te geloven.
maar wat ik zelf nooit gedacht hebt is dus nu gebeurd, gisteren middag ook gelijk een peugot 107 voor mij aangeschaft
welke ik a.s vrijdag op kan halen tesamen met mijn nieuw verworven rijbewijs.
ik dank je voor de zeer prettige en geduldige manier van lesgeven ik hoop dat na mij nog velen zullen volgen.
en dat je nog veel blije mensen aan je website kan toe voegen
 
nogmaals heel veel dank
 
een hele dikke knuffel voor alles wat je voor mij gedaan hebt ♥♥♥
groet en ik hou je op de hoogte
 
Hanna Kinkel


Ik was nog maar 4 maanden 17 en ik werd al helemaal enthosiast gemaakt door mijn nicht die ook bij Rijschool Annemieke gelesd heeft. Ik had gelijk een e-mail gestuurd voor wat meer informatie. Annemieke dacht dat ik al over een paar maandjes kon beginnen, maar toen werd duidelijk dat ik pas 8 maanden later kon beginnen. We hebben een afspraak gemaakt en toen was het wachten op mijn 18e verjaardag. De eerste les was heel spannend. Voor het eerst echt in een auto rijden. We begonnen heel rustig met alleen sturen en dat werd verder uitgebreid naar gas geven en vervolgens schakelen.
Toen ik dat eenmaal onder de knie had, begon het echte rijden. Het is namelijk niet alleen het rijden zelf, maar ook het kijken naar en herkennen van verschillende verkeerssituaties. Net toen ik het gevoel kreeg van; nou nu kunnen we wel weer een beetje hogerop gaan, gebeurde dat ook. Alles ging in principe snel genoeg om alles goed te leren. Net toen ik het lessen een beetje zat begon te worden kwam het praktijkexamen eraan. Dat is het moment waar je naartoe aan het werken bent en dus best spannend. Vlak voor het examen nog even een uurtje 'inrijden'. Dat is goed om er even in te komen, maar ik maakte wel een paar foutjes. Die foutjes zorgen er wel voor dat je extra zenuwachtig het examen in gaat, maar wat dan wel weer goed is, is dat die foutjes vers in het geheugen liggen en je er dus goed op gaat concentreren. Het examen ging vrij soepel. Niet geheel vlekkeloos, maar denk dan maar zo; Wie rijdt er nu perfect en foutloos? Ik ben in ieder geval erg tevreden met deze rijschool. Je wordt zo goed begeleid en de sfeer is ook erg goed. Je leert elkaar goed kennen zo samen in een auto en dat maakt dat het ook een beetje eigen is. Alsof je met een kennis in de auto zit. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald en wil Annemieke daar ook erg voor bedanken. Éen tip: Eet vlak voor je examens bananen. Niet te veel, maar is goed voor je concentratievermogen! ( zeggen ze ;)  )
 
Groetjes Johan


Ik heb mijn rijlessen bij Mieke heel erg goed ervaren.
Na een slechte ervaring bij een andere rijinstructeur koos ik er na een jaar voor om toch maar weer te beginnen.
Mieke is erg rustig en heeft erg veel geduld ik raad haar aan iedereen aan.
Ook ben ik erg blij dat ik in één keer geslaagd ben.
 
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de fijne rijlessen.
 
Groetjes, Germaine,


Toen ik besloot rijlessen te gaan nemen, koos ik voor de best aangeschreven rijschool in mijn regio. Dat dit geen goed besluit was,bleek niet veel later, want de desbetreffende rijschool deed in mijn ogen geen eer aan die toekenning. Ze waren noch kundig noch bekend met rijangst, waar ik in grote mate last van had. Toen ik na een aantal lessen tot deze conclusie kwam, ben ik opgestapt, helaas met nog meer angst dan voorheen. Toch wilde ik zo snel mogelijk weer gaan lessen, maar dit keer besloot ik niet te gaan zoeken naar de best aangeschreven rijscholen, maar naar een rijschool die gespecialiseerd was in rijangst. Ik kwam zodoende in aanraking met de rijschool van Annemieke en koos ervoor om bij haar te gaan lessen. Dat dit geen goed, maar gewoonweg het beste besluit was, bleek vrijwel gelijk, want ze was niet alleen gespecialiseerd in rijangst, maar ook heel erg kundig. En een geduld waar je ú tegen zegt, maar Annemieke wilde al bij het eerste contact dat ik je tegen haar zei, dus zeg ik maar dat ze een onovertrefbaar geduld had. Want al moest ze tientallen keren iets uitleggen, ze legde het keer op keer uit alsof ze het voor het eerst deed.En als ik weer eens bang of onzeker was, stelde ze me gerust alsof ze het nog niet eerder had gedaan. En dit alles zonder enige vorm van irritatie, maar altijd op zijn Annemiekes;  lief en rustig. Daarnaast ben je bij Annemieke ook geen onderdeel van een programma, maar is het programma een onderdeel van joú. Anders gezegd; zij past het lesprogramma op jou aan. Ben jij als leerling klaar voor de volgende stap, dan ga je naar de volgende stap. Ben jij dat niet, dan wordt er geen stap verder gezet. En als het nodig is een stap terug te doen, is dat ook geen enkel probleem. Annemiekes manier van lesgeven heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt; ik heb mijn rijbewijs gehaald. En een rijschool die dat op haar naam heeft staan, mag wat mij betreft als de best aangeschreven rijschool bekend staan. En dat is in dit geval rijschool Annemieke.

Lisette


Voordat ik bij Mieke terecht kwam had ik al erg veel lessen gehad bij een andere instructeur. Na een paar weken te zijn gestopt was ik weer erg zenuwachtig om te beginnen, maar ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak. Het lesgeven was erg prettig en wat ik erg fijn vond waren de complimentjes en het rustig aangeven van wat ik nog beter kon doen. Na nog een aantal lessen heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.
 
Dianne


Na ruim 15 lessen kan ik alleen maar een heel positief stukje schrijven over Annemieke's lessen.
De opbouw van de lessen is prima, je begint rustig met de eerste beginselen. Mieke weet je zo op je gemak te stellen.
En ze weet als geen ander heel praktisch les te geven. Ze laat soms letterlijk zien wat er gebeurt. Bijvoorbeeld als je hard en heel stevig moet remmen , dat oefent ze met je. Dit geeft een vertrouwen dat je écht op tijd stil staat.
Daarbij past Mieke heel mooi het programma en de vervolgstappen aan, aan de leerling. En pas als je b.v. het "kijken" goed onder de knie hebt, volgt de volgende stap.
Mieke geeft op een bijzondere manier les, heel praktisch , met een dosis humor en toch bouw je heel snel je zelfvertrouwen op. Ook als je op latere leeftijd begint en behoorlijk angstig bent, zoals ik.
Ik kan het iedereen aanraden te lessen bij Mieke. Ze heeft echt de gave van top-lesgeven.

Judith


Ik heb de opleiding als prettig ervaren. Er werd de tijd genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen en te leren, ook werd er rekening gehouden met jouw tempo. In de loop van de opleiding kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen, waardoor ik mijn rijexamen uiteindelijk door mijn zelfvertrouwen in één keer heb gehaald!

Channa


Na veel te veel rijlessen bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar rijschool Annemieke. Dat had ik veel eerder moeten doen, wat een verschil was het! Mieke leert je niet alleen de auto besturen en de verkeersregels toepassen, maar ze zorgt ervoor dat je je op en top zeker voelt in de auto. Dit zorgt ervoor dat je veel rustiger rijdt en je je aandacht kunt richten op echt belangrijke zaken in het verkeer. Daarnaast schat ze goed in wanneer je klaar bent voor je rijexamen, waardoor ik in één keer ben geslaagd. Elke keer als ik in de auto zit bedenk ik me weer hoe goed ik heb leren rijden van haar. Mieke, bedankt!

 
Annemarie


Rijlessen volgen bij Annemieke heb ik als heel fijn ervaren. Het belangrijkste punt van het rijden -om je heen en in de spiegels kijken- leert ze je heel erg goed aan. Ook wordt ze niet boos als je tien keer dezelfde fout maakt, iets wat ik heel prettig vond aangezien ik in het begin erg zenuwachtig was. Buiten de goede instructies die ze gaf was het ook altijd erg gezellig in de auto.

 
Roxanne
 

Ik ben bij Mieke terecht gekomen via een vriendin. Zij was ook erg enthousiast.
Ik heb de lessen altijd als zeer prettig ervaren. Altijd gezellig kletsten in de auto. Ik heb heel veel geleerd en was al vrij snel vertrouwd met het autorijden. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd en heb al heel veel lol gehad van mijn rijbewijs. Nu nog een eigen autootje.
Mieke heel erg bedankt!
 
Naomi
 

Na het lang uitstellen van rijlessen nemen, zag ik doordeweeks de advertentie van rijschool Annemieke in de krant staan.
Deze rijschool bood de leerlingen veel geduld en was gespecialiseerd in rij en faal angst. En het is een vrouwelijke rij instructrice.
Dit vond ik erg prettig en besloot te bellen.
 
We hebben toen een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Een gesprek wat kosteloos is en erg fijn!
Je leert elkaar kennen door middel van een gesprek en als leerling kun je de nodige vragen stellen.
Ook kreeg ik uitleg over de auto. Iets wat je niet meer in zijn geheel hoeft door te nemen tijdens je eerste rijles.
 
Tijdens alle rijlessen heeft Mieke mij positief benaderd en geholpen bij alle 'rij problemen' die ik tegen kwam.
Dit deed zij met veel geduld en met humor.
 
Met zenuwen ben ik de rijlessen begonnen, maar naarmate het steeds beter ging kreeg ik vertouwen in het rijden.
Door de goede begeleiding in het rijden van de auto, ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
 
Kortom: Rijschool Annemieke is een top rijschool! Die ik iedereen zou aanbevelen om daar zijn/haar rijbewijs te halen!
 
Yvon
 

Ik heb een goede ervaring met Rijschool Annemieke. Annemieke (Mieke) is iemand die helder en duidelijk kan uitleggen en dit alles ook in je eigen snelheid. Ik heb met plezier les bij haar gehad en ik voelde me altijd op me gemak naast haar tijdens de lessen, wat het leren autorijden te goed heeft gedaan. Ik heb ook ervaring gehad met een andere rijschool en al was die zeker niet slecht vond ik Mieke wel beter en een duidelijkere uitleg geven. Mocht ik nog kiezen mijn motor rijbewijs te gaan halen, zal ik zeker weer bij haar lessen nemen.
 
Max
 

Ik ben erg tevreden over de rijlessen, omdat Annemieke altijd
duidelijk uitleg gaf. ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!
 
Kevin
 

Ik heb met veel plezier gelest bij rijschool Annemieke.
Met file parkeren, inparkeren en straatje keren word alles heel duidelijk uitgelegd door middel van foto’s die Annemieke zelf gemaakt heeft, zo kan je precies weten wanneer je moet insturen enz.. heel handig!
Annemieke heeft heel veel geduld voor je als je bijvoorbeeld iets niet snapt.
Ze stelt je erg op je gemak!
In het begin leste ik 1 uur in de week maar na een paar weken werden dat 2 uur in de week. Dat vind ik echt een pluspunt, ze neemt echt de tijd voor je.
Ik had geen rij - faalangst maar ik kan me goed voorstellen dat als iemand dit heeft dat je heel goed geholpen word hierbij door Annemieke.
Deze rijschool is zeker een aanrader!
 
Isabelle
 

Na een aantal mislukte rijexamens ben ik twee jaar gestopt met lessen. Door een bericht in de krant, waarin Mieke Bakker vertelde dat zij ook rijles geeft aan personen die te kampen hebben met faalangst, besloot ik het toch nog een keer te proberen en maakte een afspraak.
De kennismaking met Mieke was heel prettig, Voordat je begint met lessen, komt ze bij je thuis langs en legt uit wat de mogelijkheden zijn. In mijn geval wilde Mieke ook graag weten waar het de voorgaande keren op mis is gegaan, zodat het duidelijk werd aan welke punten er gewerkt moest worden.
 
Vanaf begin af aan voelde ik me bij Mieke heel erg op mijn gemak. Dit komt doordat ze alles rustig en duidelijk uitlegt en het helemaal niet erg vindt als het wat langer duurt voordat je iets onder de knie hebt. Al doe je iets voor de 10e keer verkeerd, dan nog blijft ze geduldig. Verder is Mieke heel open en een gezellige prater, wat voor een goede sfeer zorgt.
 
Eerst keek ik er tegenop om weer te beginnen met lessen, maar door onder andere de rustige opbouw van een uur in de week en de sfeer vond ik autorijden steeds minder erg en kon ik me beter ontspannen.
 
Uiteindelijk heb ik dan nu toch mijn rijbewijs gehaald en daar ben ik heel blij mee!
Als ik niet dat krantenbericht gelezen had waarin Mieke aangaf dat ze gespecialiseerd is in rij- en faalangst, dan zou ik waarschijnlijk nu nog steeds niet mijn rijbewijs gehaald hebben, omdat ik na mijn eerdere pogingen het autorijden helemaal zat was. Nu rijd ik lekker rond in mijn eigen auto en bedenk me dat veel dingen makkelijker worden als je een rijbewijs hebt en daar kan ik echt van genieten! En zo nu en dan vind ik autorijden zelfs wel leuk om te doen en dat had ik van tevoren nooit gedacht.

Eva

 

Ik heb de lessen bij Mieke altijd als heel prettig ervaren. Ik leerde alles in stapjes: zo had ik elk onderdeel, bijvoorbeeld sturen en schakelen, eerst onder de knie voordat ik weer wat nieuws leerde. Voor mij was dat een hele fijne manier om het te leren. Ik vond het ook prettig dat ik geen andere mensen moest ophalen of wegbrengen: dat gaf mij een hoop rust. Ik beveel Rijschool Annemieke zeker aan bij mensen die rijlessen willen nemen!

Bregje